Naar Olympische Spelen 2016 in Rio de Janeiro reizen

Wil jij naar de Olympische Spelen van 2016 reizen? Je hebt eigenlijk 2 keuzes; een all-in reis boeken (vliegticket, hotel en tickets voor de evenementen) of alles zelf “regelen”. Beide zijn natuurlijk een goede manier om naar de Spelen te gaan, al zit er vaak wel prijsverschil tussen de opties.

Een all-in reis naar Rio boeken via een officieel verkooppunt
Het voordeel van een all-in pakket is dat je niet hoeft na te denken over de locatie waar je verblijft en je kunt je dus vooral richten op het vinden van de juiste tickets. De reizen zijn vaak een stuk duurder dan de reis en het verblijf zelf boeken, maar voordeel is wel dat je niet zo heel veel tijd kwijt bent aan het doorgronden van de juiste locatie.

Alles voor Olympische Spelen 2016 zelf boeken
Als je alles zelf wilt gaan boeken om in 2016 naar Rio te gaan dan kun je je op onze website goed voorbereiden. Wat je in ieder geval nodig hebt is het volgende:

Net als voor de Olympische Spelen van Londen gaan we je ook op deze website zo goed mogelijk voorbereiden om alles zelf te gaan boeken. Wil jij op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Meld je dan in ieder geval aan om onze nieuwsbrief te ontvangen. Zodra er nieuws is sturen we zo snel mogelijk een nieuwsbrief uit:

4 Comments

  1. Weten jullie op welke site je nu al vliegtickets kunt kopen of kunt reserveren? Want ik denk dat je hoe vroeger je erbij bent, hoe goedkoper de tickets zijn.

  2. Beste Renee, vliegtickets zijn meestal een jaar van te voren te koop. We gaan het natuurlijk op deze site in de gaten houden. Als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief zorgen we dat je direct een mailtje krijgt zodra we bericht krijgen van de vliegmaatschappijen dat de tickets in de verkoop gaan!

  3. Mocht er iemand graag transfers en/of hotels willen boeken: een zeer goede tip is Panorama Tours in Rio. E-mail van eigenaar Daniel: daniel.cabral@panoramabrazil.com.
    Super goed agentschap met goede prijzen (maar het blijft uiteraard duur tijdens de spelen…), zij kunnen ook aan tickets komen (alleen in combinatie met hotel/transfers). Alles is top geregeld: ik spreek uit ervaring, heb met ze gewerkt tijdens de WK, dit is niet altijd het geval in Brazilie… 😉

    Dus mijn advies is koop een vliegticket en contacteer Panorama Brazil voor je arrangement. Is altijd goedkoper dan alles in NL boeken en goed geregeld.

Leave a Reply