Holland Heineken House in Rio

Het Holland Heineken House is natuurlijk de plek waar de sporters worden gehuldigd én de plek waar je kunt genieten van optredens van bekende Nederlandse artiesten. Om het Holland Heineken House binnen te komen in Rio heb je tickets nodig die je vooraf kunt reserveren. Op deze pagina vind je alle informatie over de locatie van het Holland Heineken House en hoe je tickets kunt kopen voor het HHH.

Locatie Holland Heineken House in Rio

Het HHH in Rio komt op de grens van de wijken Ipanema en Leblon; vlakbij de Olympische roeibaan en in het Olympische gebied Copacabana:

 

Ipanema-Leblon is een van de betere (exclusievere) wijken in Rio de Janeiro en daarmee relatief veilig in vergelijking met andere wijken. Het Holland Heineken House wordt opgebouwd in de Clube Monte Libano. Op de Facebook pagina van het HHH kun je alvast een impressie zien hoe dit er in augustus uit komt te zien: link.

Tickets voor het Holland Heineken House

Helaas is het ook voor deze Spelen weer noodzakelijk om tickets te kopen. Dat kun je doen via de ticketwebsite van het HHH. Kaartjes kosten 15 euro per stuk en geven je de hele dag toegang tot het HHH. Heb je een dag geen evenementen gepland? Dan kun je met een ticket dus van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat in het HHH vertoeven en de evenementen op grote schermen bekijken.

Bereikbaarheid Holland Heineken House

Het HHH is te bereiken op verschillende manieren, afhankelijk waar je natuurlijk vandaan komt. Kom je met openbaar vervoer? Dan kun je deze site gebruiken om te bepalen hoe je daar komt. Wat ook handig is om Uber alvast op je telefoon te installeren. Met Uber kun je wat veiliger een taxi bestellen en betaal je ook via je je telefoon. Het voordeel daarvan is dat je in ieder geval kunt zien wat de reputatie is van de taxi chauffeur en je kunt vooraf een overzicht krijgen van de kosten van je rit. Als je via deze link de app installeert krijg je alvast je eerste rit (tot 10 euro) gratis.

Leave a Reply